حقایقی در مورد کلاژن

advantages-of-collagen-for-skin.jpg

نقش کلاژن در سلامت بدن:
.
شنیدن نام کلاژن، اکثر افراد را به یاد پوست و زیبایی می‌اندازد.
کلاژن پروتئینی است که به پوست خاصیت انعطاف پذیری و جوانی می بخشد و ازعناصر اصلی در ترمیم زخم های پوستی است.
بدن ما به طور طبیعی کلاژن تولید می‌کند، اما با افزایش سن، تولید این ترکیب کاهش می‌یابد. میزان کلاژن بدن در 50 سالگی نصف میزان آن در 20 سالگی است.
چین و چروک ها، پوست های افتاده که خاصیت ارتجاعی خود را از دست داده اند و مفاصل سفت و سخت، همه نشان دهنده تولید کلاژن کمتر در بدن هستند.
عوامل موثر در کاهش تولید کلاژن:
رژیم غذایی ناسالم و سرشار از قند، سیگار کشیدن، قرار گرفتن طولانی مدت در معرض نور خورشید، تغذیه نامناسب و مشکلات گوارشی، از جمله عوامل کاهش دهنده تولید کلاژن در بدن هستند.
مکمل‌های حاوی کلاژن:
حتما تبلیغات زیادی در مورد پودر کلاژن و یا کپسول آن شنیده اید. در این تبلیغات این مکمل ها را به عنوان همه کاره پوست معرفی می کنند، اما پزشکان همچنان درباره مصرف مکمل کلاژن نظرات متفاوتی دارند. زیرا مولکول کلاژن توسط آنزیم های معده هضم شده و به قطعات پروتئینی کوچکتر یعنی آمینواسیدها تبدیل می‌شود یعنی ‌دقیقا همان کاری که اگر سینه مرغ بخورید انجام می‌دهد.
همچنین ممکن است مکمل ها باعث عوارضی چون سوزش سر معده و یا ایجاد طعم بد دهان شوند.
تصمیم‌گیری در خصوص این که آیا استفاده از مکمل کلاژن برای شما مفید خواهد بود تصمیمی است شخصی، اما شما می‌توانید با ایجاد تغییراتی ساده و کم‌هزینه در رژیم غذایی و سبک زندگی به سلامت پوست خود کمک کنید.
شما میتوانید با اقدامات زیر، تولید کلاژن را افزایش دهید:
👈🏻رژیم غذایی متعادل بهترین کلاژن ساز:
بهتر است به جای استفاده از مکمل‌های گران قیمت، با رژیم غذایی مناسب بدن‌ را وادار به تولید کلاژن بیشتر کنیم.
میوه‌هایی مانند پرتقال، نارنگی، لیموترش، گریپ فروت، کیوی، انگور، توت فرنگی، موز، نارگیل و تمشک و سبزیجاتی مانند: بروکلی، کلم ها، اسفناج، چغندر، بادمجان، سیر و پیاز که حاوی مقادیر بیشتری ویتامین C ، ویتامین K و آنتی اکسیدان‌ها هستند.
ماهی سالمون، ماهی تن، روغن‌های گیاهی، گردو، بادام هندی، بادام ، خیار، عصاره گوشت، عصاره قلم گاو و گوسفند، مرغ، تخم مرغ، بوقلمون، آجیل، دانه ها و مغزها هم جزو منابع غذایی حاوی امگا ۳ هستند.
👈🏻کرم ضد آفتاب:
استفاده مرتب از ضد آفتاب با حداقل SPF 30 ضروری است.
👈🏻روشهای کلینیکی تحریک تولید کلاژن از جمله لیزر،امواج آر اف،امواج اولتراسوند و میکروکارنت و …


پاسخ دادن

آدرس ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری نشانه گذاری شده اند *


کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به خانم دکتر مهناز رضاییان زاده میباشد. طراحی وب سایت توسط: متین یزدان دوست yazdandoost_matin@yahoo.com